Home | Overzicht Massages & Prijzen | Aanbiedingen | Bedrijveninfo | Contact & Route | English

 

Veronique Jager

Gediplomeerd Sport en Antistress masseuse

Voor alle massage behandelingen zijn de benodigde diploma’s behaald.

Overzicht van massage behandelingen

 

 

De Antistress Massage:

De Antistress massage die hier wordt gegeven is een combinatie van sport - en shiatsu massage.

Het is een heerlijke ontspannende en rustgevende massage, ideaal voor mensen die een stressvolle  baan hebben of een druk sociaal leven leiden.

De rug, benen, voeten, armen, nek en hoofd krijgen dan de nodige aandacht.

Het lichaam wordt toegedekt met warme handdoeken, behalve dat lichaamsdeel dat gemasseerd wordt. De massageolie wordt daarna verwijderd met een warm en vochtig handdoekje.

De massage wordt gegeven in een aparte ruimte, met sfeervolle verlichting en rustgevende muziek op de achtergrond.

 

 

 

De Sport Massage:

De sportmassage lijkt qua behandeling op de hierboven beschreven Antistressmassage, alleen deze behandeling is meer gericht op de specifieke spiergroepen die het meest aandacht nodig hebben.

De massage is intensiever, gericht op dehydratie, verbeteren van de doorbloeding, verbeteren van de stofwisseling in de spieren en versnelling van lymfeafvoer.

Top

 

 

 

 

De Shiatsu Massage:

Shiatsu betekent "vingerdruk". De traditionele acupunctuurpunten worden nu niet met naalden behandeld, maar door aanraking, hetzij met druk (van vingers, handen of voeten) op de punten, hetzij door massage van de energiebanen (meridianen) waarop de punten liggen.

 

Shiatsu is beter bekend als drukpunt massage. Bij shiatsu wordt gebruik gemaakt van handen, handpalmen, vingers en duimen. Door deze massage wordt de doorbloeding van de spieren en gewrichten bevorderd, met soepelere bewegingen als resultaat. Bij shiatsu massage worden hand en vingerdruk op de huid toegepast met het doel ziekte te voorkomen en te genezen door de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam te stimuleren.

 

Met deze techniek worden ook factoren die voor vermoeidheid zorgen geëlimineerd en een goede algemene gezondheid bevorderd.

 

 

 

Kenmerken van Shiatsu massage:

Diagnose en therapie zijn gecombineerd. Elke shiatsu druk is een diagnose die de masseur in staat stelt de cliënt in overeenstemming met diens lichamelijke toestand te behandelen. Handen en vingers van de masseur zijn voldoende gevoelig om afwijkingen in de huid, spieren en lichaam, bij aanraking feilloos op te sporen en meteen te bepalen welke behandeling er gegeven dient te worden.

 

Shiatsu heeft succes omdat eerst het hele lichaam wordt behandeld en vervolgens wordt overgegaan tot het behandelen van de plaatsen die ziekteverschijnselen vertonen. Deze methode van shiatsu blijkt steeds weer doeltreffend te zijn.

Top

 

 

De Triggerpoint Massage:

Wat zijn triggerpoints?

Triggerpoints zijn hypergevoelige kleine delen van een spier die “verkrampt” zijn.

Het ontstaan van triggerpoints heeft te maken met problemen die ontstaan op het niveau van de spiervliezen.

Door stress, overbelastingen van de spier, slechte houding, slechte voeding en ingeklemde zenuwbanen kunnen spiervlies verhardingen ontstaan.

Als door de te stugge en te strakke vliezen de bloedvaten en zenuwen afgekneld worden, krijgt de spier en zijn omgeving te maken met afnemende doorbloeding en functie stoornissen.

 

De behandeling

Voor het behandelen van de triggerpoints is het zaak dat de normale situatie in de spier wordt hersteld en de kans op nieuwe overbelasting wordt weggenomen.

Door druk op de triggerpoint uit te oefenen wordt de spier ontspannen. Zodra ik de spier voel ontspannen kan de druk iets verhoogd worden en worden aangehouden, tot de pijn of gevoeligheidsprikkel grotendeels verminderd is.

 

Om de spier verder te ontspannen en plaatselijk de doorbloeding te verbeteren kan de triggerpoint nog enige malen herhaaldelijk behandeld worden.

Top

 

 

 

 

De AQAMA® Massage:

De AQAMA® massage is een vorm van massage waarbij de cliënt in rugligging op het AQAMA® kussen gevuld met warm water ligt. In deze uitgangshouding worden de speciaal ontwikkelde handgrepen voor massage aan de achterzijde van het lichaam gegeven, waarbij de handen tussen het kussen en de huid worden geplaatst. Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze vanzelf ontspannen.

 

Deze vorm van massage is geschikt voor iedereen, ook voor mensen met spier- en gewrichtsaandoeningen, maar is met name ideaal voor zwangere vrouwen.

Top

 

 

 

 

De Bindweefsel Massage:

 

De bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevind en niet op de spieren zoals bij de meeste massages.

 

Door de segmentatie in het lichaam kan uit de verklevingen in het bindweefsel worden opgemaakt waar zich mogelijke probleemzones bevinden. Andersom kan door het losmaken van die verklevingen reflexmatig invloed worden uitgeoefend op alle inwendige organen, spieren, bloedvaten etc. die in dat gebied voorkomen.

 

De technieken die bij deze massage worden gebruikt hebben tevens een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en het verminderen van cellulite en littekenweefsel.

Top

 

 

 

 

De Voetreflexzone Massage:

 

Bij Voetreflexzone massage is het uitgangspunt dat alle organen en lichaamsdelen terug te vinden zijn op de voeten. Door massage van de zones op de voeten kan zo een gunstige invloed worden uitgeoefend. 

 

Voetreflexzone massage werkt preventief en ontspannend. Door de voeten te masseren worden afvalstoffen afgevoerd en spanningen opgelost. Daarnaast werkt Voetreflexzone massage herstellend. Als het lichaam door stress of ziekte in onbalans is geraakt of er zijn energieblokkades in het lichaam aanwezig dan is dit op de voet te voelen. Door de voeten te masseren kan verlichting van de klachten optreden of kan de klacht zelfs helemaal verdwijnen. Omdat de massage preventief werkt en ontspanning bevorderd is het ook geschikt voor iedereen die gezond is en dat ook wil blijven.

Top

 

 

 

 

 

De Periost Massage:

 

Bij een massage van het periost wordt wel een plaatselijke verbetering bewerkstelligd van de voeding, doorbloeding en groei van het periost. Periost wordt ook wel de huid van het bot genoemd.

 

Periostmassage is een behandeling van het periost (beenvlies) welke uitgevoerd wordt met de handen. Hierbij wordt er een puntvormige, ritmisch uitgevoerde drukmassage op het beenvlies van bepaalde skeletdelen gegeven, met een plaatselijk effect en/of met een reflectoir effect op afstand.

De periostmassage kan met succes toegepast worden bij problemen bij het periost van de botten,  gewrichten of structuren, die met het periost samen hangen of eraan vasthechten. De indicaties van de massage en periostmassage komen voor een groot gedeelte overeen en kunnen elkaar zelf aanvullen.

Top

 

 

 

 

 

De Afslank Massage:

 

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken, cupping en afslankgel wordt cellulite aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn; heupen, billen, bovenbenen en buik. 

Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af gemeten in gewicht, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Het gemiddelde staat nu op 4 centimeter.

De afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten. Het beste resultaat krijg je bij 2 massages in de week. Het resultaat is zichtbaar na gemiddeld 10 behandelingen.
  

Top

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen - Massages Leidschenveen:

 

30 minuten massage € 32,50

60 minuten massage € 52,50

 

Rittenkaart: 10 massages voor de prijs van 9

10 massages van 30 minuten € 292,50

10 massages van 60 minuten € 472,50

 

 

 

 

 

Prijzen - Massage op locatie:

 

Op locatie bij bedrijven in Zuid-Holland: € 75,00 p.u. excl. BTW.

Overige locaties op aanvraag.

 

Top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 1: Kijk ook eens op de aanbiedingen pagina!

Tip 2: Het is ook mogelijk om te Pinnen! 

          (Credit Cards worden niet geaccepteerd) 

 

 

Voorwaarden:

Bij niet verschijnen op een gemaakte afspraak, zonder minimaal 1 dag van te voren te hebben geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

 

===== Geen erotische of sensuele massages =====

 

© Copyright 2005 - 2021 Veronique Jager. All Rights Reserved / Alle rechten voorbehouden.      KvK Haaglanden: 273035870000